Profil

Lidt historie om os.

Om TL Entreprenør og Aut. Kloakmester ApS

Vi er en mindre entreprenørvirksomhed, der har eksisteret i 11 år. Inden opstart af virksomheden arbejdede jeg ved murerfirmaet Lars Holm i Brovst.

Da Lars gik på pension valgte jeg at tage kloakmestereksamen.

Firmaet har i dag ca. 10 medarbejdere ansat

I staren var virksomheden et enkeltmandsfirma, men som opgaverne blev større og mere omfattende valgte jeg at ansætte personale, der komplementerede min faglige viden, således at firmaet i dag spænder vidt både i forhold til kloak-, murer-, belægnings og entreprenørarbejde.

Gennem årene har vi oparbejdet et stort erfaringsgrundlag og kendetegnende for medarbejderne er, at de hver især bidrager med store faglige kompetencer.

​Firmaet er beliggende på Janum Mølle 10 mellem Brovst og Fjerritslev. Firmaet ligger i udbygningerne på gården, som er mit fødehjem.

Udgangspunktet for vores firma er, at kunne byde ind med alsidige og kundetilpassede opgaver

Vi har derfor i mange af vores entrepriser samarbejde med andre håndværksvirksomheder, således at vi tilsammen dækker større fagområder og totalentrepriser.​

Få et gratis og uforpligtende tilbud

T.L Jensen ønsker at være din professionelle samarbejdspartner inden for bygge- og entreprenøropgaver.

Vores mandskab kører gerne ud til både store og små opgaver.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller hvad vi kan tilbyde dig så kontakt os i dag på tlf.: 26 73 53 65 eller e-mail: thomasleonhardjensen@gmail.com